Poistenie škôl a školských zariadení - Izakovič, Ondrej
Ako v prípade poistenia školy postupovať zo strany vedenia školy. Príklad ako by malo dojednanie poistenia prebiehať. Zhodnotenie poistných zmlúv a ich úpravy tak, aby zodpovedali stavu, v akom sa škola nachádza.