Kríza a jej dôsledky: čaká nás iná budúcnosť - Hübel, Jozef
Príčiny a signály vzniku globálnej krízy. Počiatky krízy v USA. Situácia v Európskej únii a na Slovensku. Absencia koordinácie v boji proti kríze v rámci EÚ. Spomalenie rastu vyspelých krajín Európy. Dopady krízy. Kríza a Slovensko. Aké dopady bude mať kríza pre Slovensko.