Dobrovoľná nevyhnutnosť
Manažérstvo kvality. Certifikát manažérstva kvality je jedným z nástrojov, ktoré môžu firme zabezpečiť dlhodobú konkurencieschopnosť. Certifikáty manažérstva kvality sú nevyhnutnosťou pre udržanie sa na domácich i zahraničných trhoch. Súťaž Národná cena SR za kvalitu. Organizácia a štruktúra súťaže.