Plánovanie - nástroj kompetentného manažmentu podniku - Szabo, Ľuboslav
Kritický pohľad na súčasné podnikové plánovanie. Analýza výkonu plánovacích činností v súčasnej podnikovej praxi v SR. Posúdenie kvality plánovania a jej vplyv na prosperitu podnikov. Identifikácia slabých miest a rezervy v oblasti plánovacích činností.