Štyridsať rokov vzdelávania zamestnancov verejnej správy v Slovenskej republike - Konečný, Stanislav
Rozvoj aktivít pre vzdelávanie zamestnancov ústredných orgánov štátu. Zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov miestnej verejnej správy. Systém celoživotného vzdelávania. Vzdelávanie zamestnancov pred nástupom do verejnej správy. Vzdelávanie zamestnancov územnej samosprávy, miestnej štátnej správy. Obdobie po roku 2001.