Akademické vzdelávanie zamestnancov verejnej správy v oblasti európskych záležitostí - Matúšová, Silvia
Budovanie európskeho administratívneho priestoru. Zdôvodnenie akademického vzdelávania zameraného na európske záležitosti. Identifikácia a analýza potrieb vzdelávania v oblasti európskych záležitostí. Obsah akademického vzdelávania zamestnancov verejnej správy v európskych otázkach.