Estimating the value of the tax incentive to incorporate - Vlachý, Jan
Problematika analýzy rozhodnutí podnikov o výbere právnej formy. Prezentácia dvoch základných možností-podnikanie fyzickej osoby, resp. podnikanie vo forme obchodnej spoločnosti. Rozhodovanie je skúmané z pohľadu daňového dopadu ako priameho dôsledku voľby právnej formy.