Review of research on the definitions and models of quality costs - Pudło, Patrycja
Prehľad v doteraz publikovanej literatúre, ktorá sa týka definície rozdielov a modelov nákladov na kvalitu. Rôzne prístupy k problematike nákladov na kvalitu. Výhody a nevýhody prezentovaných modelov.