Vodcovský rozmer manažérskej práce - Slávik, Štefan, 1955-
Moderné chápanie vodcovstva a príprava manažérov na zvládnutie tejto relatívne novej a náročnej kompetencie. Obraz vodcovstva v modernom manažmente. Prerod odborníka na manažéra a vodcu. Profesionalizácia vodcovstva.