Význam simulačného laboratória vo výučbe manažmentu verejnej správy - Prno, Ignác
Charakteristika dynamického systému samoriadiaceho a jeho skúmanie pomocou metódy dynamického modelovania a simulovania, ktorá je aplikovaná na typový sociálno-ekonomický systém, na správanie sa trhu. analýza a na grafoch dokumentovanie vplyvu oneskorenia v nadväzných okruhoch spätnej väzby na stabilitu celého systému. Ďalšie možnosti využitia tejto metódy na skúmanie zložitých systémov vo výučbe.