Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím a aktívna podpora ich zamestnávania zo strany štátu - Strýčková, Jolana
Podpora snahy občanov so zdravotným postihnutím zapájať sa do pracovného procesu ustanoveniami vacerých zákonov, najmä zákona č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ZSZ). Občan so zdravotným postihnutím podľa ZSZ. Invalidný dôchodok. Preukaz občana s ťažkým zdravotným postihnutím. Chránená dielňa a chránené pracovisko. Celková cena práce podľa ZSZ. Podmienky, pri ktorých zamestnávateľ uplatňuje úľavy pri plnení odvodových povinností podľa ZP. Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím podľa ZSZ. Opatrenia na trhu práce pre občanov so zdravotným postihnutím podľa ZSZ.