Analýza a prognóza osobnej spotreby v Slovenskej republike - Jurga, Rastislav
Problematika skúmania modelov osobnej spotreby na Slovensku za roky 1997-2007. Prezentácia prepočtov podľa viacerých modelov: Keynesov model, Friedmanov model, Brownov model a Duesenberryho model. Využitím Keynesovho modelu spotreby je určená prognóza osobnej spotreby v SR pre rok 2008