Intermodalita na Slovensku - minulosť a budúcnosť - Ližbetin, Ján
Číselné údaje o intermodálnej preprave na Slovensku. Intermodálna preprava v Maďarsku - rovnaký začiatok, odlišná súčasnosť. Stav intermodálnej prepravy v Slovenskej republike. Nevyhovujúca infraštruktúra. Potreba podpory štátu.