Logistické parky sa udomácňujú aj na severozápade Slovenska - Šulgan, Marián
Prínos logistických parkov. Analýzy súčasného stavu rozvoja hromadnej osobnej dopravy. Analýzy rozvoja nákladnej dopravy a logistických parkov. Pripravované logistické parky v regióne Žilina. Lokality pre logistiku.