Motivation in specific company in Slovak Republic - case study of Transerv, LTD - Horváthová, Elena
Hodnotenie stavu motivácie zamestnancov a využívanie motivačného programu v spoločnosti, ktorá poskytuje služby v oblasti tlmočenia a prekladov.