Niektoré výsledky východiskovej analýzy softvérových produktov na riešenie úloh vo verejnej správe - Grell, Michal
Prezentovanie čiastkových výsledkov riešenia projektu výskumnej úlohy. Analýza modulov niektorých typových aplikačných softvérových produktov a ukázanie možností použitia metodiky TISTAS vo fáze implementácie. Používateľské rozhranie je uvádzané z hľadiska využitia softvéru vo výučbe.