Rozdiely podnikania poradcu na živnosť a v s.r.o. - výhody a riziká - Burák, Emil
Hľadanie optimálnej formy podnikania. Hlasy v prospech živnosti, hlasy za spoločnosť s r.o. Päť hlavných výhod s.r.o. oproti živnosti.