Kohézna politika Európskej únie v období rokov 2007 - 2013 - Rýsová, Lucia
Diskusia o budúcom smerovaní kohéznej politiky Európskej únie v rokoch 2007-2013. Ciele a nástroje politiky súdržnosti na obdobie rokov 2007-2013. Európsky fond regionálneho rozvoja (European regional development fund - ERDF). Európsky sociálny fond (European social fund - ESF). Kohézny fond (Cohesion fund - CF). Európska investičná banka. Kritériá územnej oprávnenosti čerpania prostriedkov zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu. Základné strategické dokumenty pre čerpanie prostriedkov zo štrukturálnych fondov a Kohézneho fondu.