Interná smernica - evidencia dlhodobého hmotného a nehmotného majetku - Strählová, Jarmila
Smernicu Evidencia dlhodobého hmotného a nehmotného majetku by mala vypracovať každá účtovná jednotka, ktorá má v majetku alebo vo svojej správe hmotný alebo nehmotný dlhodobý majetok. V praxi dochádza často ku chybám, preto vypracovaniu internej účtovnej smernice je potrebné venovať dostatočnú pozornosť.