Zlatá éra bankovnictví skončila. Zisk z retailu sa má dostat pod tlak
Svetová správa o retailovom bankovníctve. Retailové bankovníctvo vo vyspelých krajinách. Štyri piliere ziskovosti. Štrukturálne zmeny a ich výsledky. Tri stratégie distribúcie.