Nejlepší časy skončily. Dopady finanční krize na uvěrové riziko českých bank - Michl, Aleš
Výsledok trojdimenziálnej analýzy dopadu finančnej krízy na úverové riziko českých bánk a ktoré sektory domácej ekonomiky sú najviac ohrozené.