Stabilita poptávky po penězích v České republice - Kapounek, Svatopluk
Empirická analýza stability dopytu po peniazoch s použitím CUSUM a Hansenovho testu stability a jej výsledky. Definícia stability dopytu po peniazoch z pohľadu keynesiánskej ekonomickej teórie. Determinanty dopytu po peniazoch v ČR v rokoch 2003-2008.