Ekonomický přínos, nebo hrozba? Daňové vize v marketingovém balení - Malý, Jiří
Predpokladané a skutočné zmeny daní podľa reformy vládnej koalície v čele s ODS v roku 2008. Rovná daň a ekonomický rast. Nejednoznačné súvislosti medzi vyššiou daňou a tempom ekonomického rastu.