Sebezaměstnaní v české ekonomice - Vlach, Jan
Podpora samostatnej podnikateľskej činnosti hospodárskou politikou štátu v Českej republike. Postavenie sektora osôb samostatne zárobkovo činných v českej ekonomike. Podiel samozamestnaných na zamestnanosti EÚ. Rozdiely v zdaňovaní korporácií a samozamestnaných. Miesto podnikov samozamestnaných na trhu.