Implementácia controllingu v podniku - Serina, Pavol
Prednosti a prekážky v procese implementácie kontrolingu v podniku. Nevýhody z implementácie kontrolingu v jednotlivých oblastiach. Manažérske riadenie podniku na princípoch kontrolingu v oblasti ekonomiky. Dôležitosť uplatnenia všetkých kontrolingových subsystémov v podniku.