Zvyšovanie profesionálnej úrovne znalcov - Bačišin, Vladimír
Rozhovor o minulosti, prítomnosti a budúcnosti Slovenskej komory znalcov s predsedníčkou predstavenstva Annou Harumovou. Motív vzniku Slovenskej komory znalcov. Hlavný cieľ komory. Spolupráca so slovenskými inštitúciami. Ako sa môže niekto stať ekonomickým znalcom. Akým smerom sa bude uberať činnosť komory.