Manažérske zručnosti - Prodaj, Martin
Základná charakteristika pojmov: znalosť, zručnosti, kompetencie. Stratégia firmy a stratégia jednotlivca. Tvorba stratégie. Vízia. Firemné a osobné ciele. Koncepcia tvorby stratégie - SMART.