Exchange Rate Volatility in the V4 Countries - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza denného výmenného kurzu krajín V4 voči euru a doláru. Testovanie stálosti s použitím rozšíreného Dickey - Fuller testu. Modelovanie návratných sérií. Kalkulácia statických prognóz.