Motivace a stabilizace manažérů finančního sektoru - Němečková, Iveta
Špecifiká motivácie a stabilizácie vo finančnom sektore. Charakteristika skupiny manažérov Priebeh pracovnej kariéry. Získavanie pracovných skúseností už v dobe štúdia. Začiatok pracovnej kariéry. Manažéri s praxou 8 až 16 rokov. Závery výskumu.