Analýza nákladů spojených s navyšováním základního kapitálu formou veřejné emise akcií - Meluzín, Tomáš
Klasifikácia nákladov na podnikový akciový kapitál. Náklady prvotnej verejnej ponuky akcií. Náklady spojené s verejne obchodovateľnosťou akcií. Náklady akciového kapitálu.