Význam risk manažmentu pre celkové riadenie spoločnosti. Sme pripravení na Solventnosť II? - Pulchart, Vladimír
Proces riadenia rizika. Charakteristika jednotlivých prvkov procesu risk manažmentu. Iný štandard COSO ERM Integrated framework. Prínosy kvalitného procesu riadenia rizík. Posudzovanie rizika pri každom rozhodnutí.