Land cover changes in Slovakia in the period 1970-2000 - Feranec, Ján
Výsledky prehľadnej analýzy a hodnotenia zmien krajinnej pokrývky Slovenska v období 1970-1990-2000 aplikáciou vizuálnej a počítačom podporovanej vizuálnej interpretácie satelitných snímok.