Súbor noriem na recyklované plasty prispeje k lepšiemu zhodnocovaniu odpadu z plastov - Marsová, Eva
Súbor noriem na recyklované plasty vypracovaný Technickou komisiou CEN/TC 249 Plasty. Recyklácia odpadov z plastov - jeden z typov zhodnocovania materiálu na účel šetrenia zdrojov. Dve normy všeobecného charakteru, ktoré sú súčasťou tohto súboru noriem. Prínos vydaného súboru noriem.