STN EN ISO 22716 pomôže výrobcom vyrábať bezpečné kozmetické výrobky - Sládková, Nadežda
Požiadavky a usmernenia na výrobné postupy a činnosti zamerané na dosiahnutie výroby bezpečných kozmetických výrobkov regulované normou EN ISO 22716. Predmet tejto normy.