Úspěšná fúze v šesti bodech - Čmelík, Pavel
Ako dosiahnuť úspešnú fúziu či akvizíciu. Jednotné vedenie. Komplexný prístup k fúzii. Udržanie talentov. Komunikácia . Firemná kultúra. Prvý deň spoločnej prevádzky. Rýchle a rozhodné riešenie problémov.