Češi málo spoří na důchod - Zeman, Marek
Príprava Čechov na dôchodok v porovnaní s inými národmi. Zodpovednosť za financovanie dôchodku. Kríza v dôchodkových systémoch. Pracujúci sa viacej spoliehajú na seba. Česi si sporia malé čiastky.