Pojišťovny a zákon proti praní peněz - Tvrdý, Jiří
Nový zákon č. 253/2008 Z. z. proti praniu špinavých peňazí pre zabránenie zneužívania finančného systému k legalizácii príjmov z trestnej činnosti alebo k financovaniu terorizmu. Identifikácia a kontrola klienta. Možnosť prevzatia identifikácie. Uchovávanie informácií. Oznámenie podozrivého obchodu. Systém vnútorných zásad a školení. Správne delikty podľa zásad správneho trestania.