Solventnost II a Pilíř 5 - Jurášová, Monika
Pripravovaná smernica Solventnosť II zmení európsky trh poistenia a zaistenia a skonsoliduje ho na budúcich 50-60 rokov. Charakteristika piliera 5. Vlastné posúdenie rizík a solventnosti (ORSA). Interný audit.