Pojišťovny na internetu: Nejnovější průzkum KPMG Česká republika - Diepolt, Jiří
Internet v poisťovníctve. Členenie webových prezentácií. Poisťovacie produkty on-line. Cestovné poistenie a povinné ručenie. Elektronické platobné kanály. Informačné a komunikačné kanály. Prevádzková doba infoliniek. Elektronická komunikácia s klientom. Poisťovací makléri on-line.