Vplyv finančnej krízy na ceny vybraných komodít - Kolenčík, Pavol
Analýza vplyvu zmeny priemerných cien jednotlivých komodít obchodovaných na LME. Vplyv zmeny cien medi za obdobie od 1.1.2008 do 10.10.2008.