Pojistky profesionálů nejsou NEJ - Koutská, Dagmar
Komplikované úrazové poistenie u profesionálnych športovcov. Je administratívne náročné a rozsahom poistenia a limitmi plnenia veľmi individuálne. Poistka ako prestíž. Najrizikovejší futbalisti a hokejisti. Menej poistiek, ale veľká prepoistenosť.