Zákon č. 250/2007 Z.z. z 9. mája 2007 o ochrane spotrebiteľa ...
Zákon o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov v znení zákona. Za zákonmi nasleduje Dôvodová správa.