Pojištění diabetiků - Poul, Ondřej
Pokrok v oblasti medicíny na poistenie rizika závažného ochorenia diabetikov. Diabetes mellitus. Produktový design v rukách troch poisťovní. Sledované ukazovatele. Svetové prvenstvo patrí Českej republike.