Dôchodkový systém v Slovenskej republike - Mušková, Petra
Spustenie dôchodkového systému na Slovensku 1.1.2005. Všeobecná charakteristika dôchodkového systému. Daňová podpora druhého piliera. Zmeny v druhom pilieri. Dobrovoľnosť tretieho piliera. Daňová podpora tretieho piliera. Príležitosť pre životné poisťovne.