Sú naše peniaze v bezpečí? - Csernák, Peter
Finančná kríza a jej vplyv na účty dôchodkových sporiteľov. Krach investičnej banky Lehman Brothers. Problémy v podielových fondoch. Za bezpečnosť vkladov do bánk ručí Fond ochrany vkladov. Návrh novely zákona o ochrane vkladov. Následok krízy - ďalšie zdražovanie úverov.