Využite biznis simulácií v prospech rozvoja vedomostí a zručností - Rokusová, Andrea
Zdokonalenie študentov manažmentu a ekonómie na prax. Modely kopírujúce realitu firemného sektora. Biznis simulácie, jej podstata. Simulácia Global management challenge. Prínos konkrétneho konceptu. Dve základné formy využitia simulácie: formou súťaže, formou development centre.