Pracovná zmluva a pracovná náplň - Slaninková, Katarína
Pracovný pomer sa podľa ZP zakladá písomnou pracovnou zmluvou uzatvorenou medzi zamestnancom a zamestnávateľom, ktorá musí mať určité náležitosti a konkrétnu pracovnú náplň. Nevyhnutné obsahové zložky pracovnej zmluvy. Skúšobná doba, výpoveď, výmera dovolenky. Pracovný pomer na určitú dobu, dôvody na predĺženie. Vzorový formulár zostavenej pracovnej zmluvy.