Aký je náš podnik efektívny? - Marek, Jiří
Systematická kontrola technologického procesu. Informácie pre rozhodovanie o vzniknutej situácii na trhu, vo vlastnej výrobe a aj u konkurencie Hodnotenie kvality výrobného procesu. Analyzovanie manažmentu. Kalkulácia nákladov. Fixné náklady pri hodnotení úplných kalkulácií. Hodnotenie usporiadanosti výrobného procesu.