Ponuka a výhody priniesli úspech - Hinková-Dibarborová, Andrea
Spoločnosť dm drogerie markt je na domácom trhu dlhodobým lídrom v oblasti predaja širokého sortimentu výrobkov v oblasti zdravia a wellness. Hospodársky rok - dôležité ukazovatele. Obrat, počet filiálok. Ceny dvíhajú dodávatelia. Od októbra 2008 ponúka táto spoločnosť zákazníkom najširší sortiment kontrolovanej prírodnej kozmetiky a biopotravín.