Bio už nie je doménou špecialistov - Hinková-Dibarborová, Andrea
Medzinárodný biotrh rastie ročne priemerne o 5 mld. UDS. Najväčšia vývozná krajina a zároveň najväčší biotrh v Európe - Nemecko. Chýbajú kvalitné biovína.